Cursuri

27 MAI 2022, BRAȘOV. All-on-4. Terapia cu laser. Graphenano – next level în protetică

27 MAI 2022, HOTEL CUBIX, BRAȘOV.

Descriere eveniment:

All-on-4 și încărcarea imediată. Provocări. Reușite. Cazuri.

Asist. univ. dr. Berneanu Florin

Imposibilul devine posibil atunci când ai informaţiile potrivite. Provocarea de a aborda un caz edentat total, parţial sau cazul unui pacient care suferă de o boală parodontală te determină să te gândești la operaţia implanto-protetică Allon4/All-on6. Cu toate acestea simţi că nu ești pregătit și crezi că mai ai lucruri de aflat, de cercetat ori nu ai experienţa necesară pentru o astfel de abordare.

Dacă te afli deja pe acest drum, dacă ai realizat deja operaţii de încărcare imediată ori dacă ești printre cei care sunt la început, cursul susţinut de dr. Florin Berneanu este pentru tine. Indiferent de nivelul tău profesional, sesiunea de Q&A este dezvoltată ca întrebările tale să își găsească răspunsul.

Terapia cu laser în peri-implantită. Adiţia osoasă în implantologia modernă.

Dr. Sava Cătălin

Cu o experienţă vastă în inserarea implanturilor dentare, dr. Sava Catălin, certificat ca trainer în implantologie și parodontologie din anul 2010, colaborator al Harvard Institute of Dental Medicine, autor a numeroase articole publicate în The Journal of Periodontics & Restorative Dentistry dar și absolvent a mai multor cursuri de specialitate în UE si SUA, susţine pentru prima dată în România un curs intens despre modalitatea complexă de salvare a implanturilor dentare.

Cercetările efectuate de acesta pe InterOss vor aduce la lumină, cu ocazia evenimentului diverse necunoscute în ceea ce privește reușita în adiţiile osoase, în sinus lift sau chiar în tehnicile moderne de grefă osoasă.
Pe lângă adiţiile osoase, una din provocările fără încetare a medicului este o boală cauzată de infecţia implantului dentar, infecţia care duce la pierderea stabilităţii implantului: peri-implantita. Cum arată diagnosticarea, care sunt momentele critice în tratarea acestei boli dar și care este cea mai eficientă metodă de tratament – aflăm la curs!

Graphenano – next level în protetica dentară.

TD Cuzub Roxana

Biologia, chimia, mecanica și fizica, toate acestea și-au dat întâlnire în produsul revoluţionar Graphenano.
Polimerul rezistent la deformare, la stres, la impact sau la abraziune, perfect pentru realizarea oricăror lucrări protetice este acum promovat în România de PC Dental.

Dacă și tu te-ai îndoit vreodată de reușita materialului propus de tehnicianul tău dentar, fie că lucrezi pe implanturi sau nu, atunci acest curs este pentru tine.
Seminarul va fi prezentat de Roxana Cuzub, tehnician dentar și speaker acreditat Graphenano.

Taxa participare:

– 750 RON modulul teoretic

– 150 RON modulul practic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *