Livrare în 7-10 zile de la confirmarea plății avansului

CAD / CAM: Mașina de frezat potrivită pentru laboratorul tău stomatologic


Multe laboratoare de tehnică dentară analizează tehnologia CAD / CAM. Tehnicienii dentari încearcă să-și dea seama cum să abordeze viitorul digital. Alegerea unei mașini de frezat potrivite pentru laboratorul dentar joacă un rol crucial. Nu orice mașină de frezat este potrivită pentru fiecare laborator. Fiecare cerință necesită o soluție adecvată. Aflați aici ce opțiuni oferă portofoliul PC Dental.


Digitalizarea cere soluții individuale

În era digitalizării, soluțiile bazate pe procese concepute pentru a satisface nevoile și cerințele individuale ale laboratorului sunt din ce în ce mai importante. Laboratorul tău de tehnică dentară necesită un portofoliu CAD / CAM complet care să cuprindă materiale, echipamente de frezare și servicii conexe, în care toate componentele procesului de fabricație digitală sunt coordonate optim între ele.

Restaurări extrem de estetice produse cu ajutorul unui proces digital

PC Dental a introdus în portofoliu un număr considerabil de mașini de frezare uscată și umedă, în 4 sau 5 axe. Aceste unități combină cerințele tehnologiei dentare moderne cu materiale inovatoare și procese coordonate. Portofoliul oferă o mașină de frezare adecvată pentru fiecare grup țintă. Mai jos vă prezentăm în detaliu toate unitățile.

O soluție adecvată pentru fiecare cerință

Aceste mașini de frezat recent dezvoltate îndeplinesc cerințele tehnicienilor dentari pentru soluții de sistem care răspund nevoilor specifice ale laboratorului lor. Aceste unități de frezare le oferă utilizatorilor acces facil la procese de fabricație eficiente și la calitatea producției industriale.

Formați-vă viitorul stomatologic: PC Dental este partenerul dvs. digital competent care sprijină tehnicienii și medicii stomatologi de-a lungul întregului lanț al procesului digital. Noi punem accentul pe furnizarea de proceduri simple și inteligibile.

RECENZII CLIENTI

PRODUSE CERTIFICATE

Oferim produse de calitate superioara, cu certificari internationale

Livrare rapida

Facem tot posibilul ca produsele sa ajunga la tine in cel mai scurt timp

ECONOMII

Promotii exclusive si reduceri frecvente la diverse categorii de produse

Discuri CAD CAM

5 Products

Linguri de amprenta

2 Products

Masini de frezat

13 Products

Scannere

5 Products

Turbine

1 Product

Găsiți echipamentul potrivit pentru practica dumnevoastră!


Ne-am dedicat să găsim aparatura și instrumentele tehnologice potrivite pentru a vă oferi diagnostice îmbunătățite, fluxuri de lucru optimizate și un punct de echilibru eficient - pentru a vă menține activitatea în condiții de productivitate sporită.

Echipamente și Tehnologie Stomatologică

CREAȚI UN CONT ONLINE PENTRU UȘURINȚĂ ȘI COMODITATE


  • Cumpărați mii de produse
  • Obțineți promoții online și prețuri exclusive
  • Creați-vă propriul tablou de bord personalizat
  • Accesați contul dvs. de oriunde