P&C Dental – totul pentru laboratorul dumneavoastră stomatologic!

Oferim mai mult de 25.000 de articole de la branduri stomatologice cunoscute pentru nevoile dvs. zilnice de laborator.

Bazează-te pe capacitatea noastră ridicată de a oferi fiabilitate deosebită și servicii prietenoase, precum și valoarea excelentă pentru bani a ofertei noastre de produse. Puteți comanda accesorii pentru laboratorul stomatologic direct de la magazinul nostru online 24/7.

Aparatură pentru Tehnică Dentară

Aparatura și echipamentele pentru laboratorul de tehnică dentară sau cabinetul stomatologic cuprind întreaga gamă de sisteme utilizate pentru fabricarea protezelor dentare fixe sau detașabile. Indiferent dacă laboratorul tău este concentrat pe utilizarea celor mai noi tehnologii dentare digitale pentru producție de înaltă eficiență sau tehnici testate în timp pentru un rezultat estetic maxim, aceste sisteme vor fi esențiale pentru capacitatea ta de a fabrica restaurări dentare. Echipamentul dvs. include orice, de la banca la care lucrați și utilitățile care funcționează în fundal, până la sistemele și mașinile de care aveți nevoie pentru a finaliza sarcinile extrem de specifice care vă permit să produceți restaurări dentare de cea mai bună calitate. Să ai echipamentul potrivit și să-l ai în stare bună de funcționare este esențial pentru operațiunile și succesul dvs. de laborator.

De ce tipuri de echipamente de laborator dentar am nevoie?

Răspunsul la această întrebare depinde complet de tipul de laborator pe care îl operați și de ce tipuri de restaurări doriți să puteți crea. Dacă sunteți un laborator de service complet, care utilizează o varietate de tehnici pentru a produce restaurări fixe și mobile dintr-o gamă largă de materiale, atunci laboratorul dvs. va necesita o gamă la fel de vastă de echipamente și va avea mult sens să vă uitați la sisteme care sunt atât flexibile cât și eficiente. Dacă sunteți un laborator specializat, concentrat pe o singură zonă de restaurare, atunci veți dori să investiți în echipamentele care se potrivesc cel mai bine sarcinilor pe care va trebui să le efectuați în fiecare zi.

Aproape fiecare laborator va avea nevoie de elementele de bază, cum ar fi mobilierul de laborator, inclusiv bancurile de lucru și iluminatul, precum și echipamentele de utilitate, inclusiv colectoarele de praf și compresoarele. Alte elemente și echipamente la care trebuie să aibă acces laboratorul stomatologic includ o turbină de mână fiabilă și versatilă, un sistem de articulare pentru montarea modelelor și carcaselor, precum și sisteme de curățare și lustruire pentru a face acele retușuri finale la restaurări. O altă categorie de echipamente de laborator dentar care pot fi folosite în aproape orice laborator este un sistem CAD/CAM. Aceste platforme digitale pot fi utilizate pentru proiectarea și fabricarea protezelor fixe și mobile, iar cu o gamă largă de sisteme și componente disponibile, este o tehnologie dentară digitală care se potrivește și îmbunătățește fluxul de lucru atât al laboratoarelor dentare mari, cât și al celor mici.

Dacă laboratorul tău va produce restaurări fixe, cum ar fi coroane și punți dentare, există o serie de sisteme de echipamente de care aveți nevoie. De ce sisteme veți avea nevoie depinde de procesele pe care le veți utiliza pentru fabricare și de materialele pe care le veți utiliza. Dacă laboratorul tău intenționează să fabrice restaurări metalice, vei avea nevoie de aparatură pentru ceară, precum și de echipamente de adiție și turnare. Laboratoarele care intenționează să lucreze cu materiale ceramice vor avea nevoie de cuptorul potrivit pentru a se potrivi cu materialele utilizate. Dacă laboratorul tău intenționează să se specializeze în restaurări mobile, cum ar fi protezele, echipamentul de care aveți nevoie este diferit, deoarece veți lucra cu un set diferit de materiale și procese. Laboratoarele de tehnică dentară trebuie să investească în sisteme concepute pentru lucrul cu materiale acrilice, iar echipamentul pentru întărirea acestor materiale este, de asemenea, critic. Indiferent de specialitățile laboratorului dvs., investiția în echipamentul potrivit necesită mai mult decât simpla achiziție a sistemelor corecte.

Ce ar trebui să iau în considerare la achiziționarea de echipamente pentru laboratorul meu stomatologic?

Având în primul rând în vedere tipurile de restaurări pe care doriți să le creați, este timpul să aruncați o privire mai atentă asupra nevoilor laboratorului dumneavoastră stomatologic. Investițiile dvs. nu trebuie doar să se încadreze în laborator, ci să poată fi configurate într-un mod ergonomic și util, așa că asigurați-vă că dimensiunea și configurația oricărui sistem pe care îl considerați, se potrivește pentru aspectul fizic al laboratorului.

O altă considerație importantă este compania din spatele sistemelor achiziționate. Cu cât este mai complicată o tehnologie, cu atât va fi mai important service-ul (asistența tehnică), așa că asigurați-vă că veți avea pe cineva disponibil pentru a vă ajuta să vă mențineți în funcțiune odată ce echipamentul va fi în laborator. În cele din urmă, atunci când achiziționați echipamente noi pentru laboratorul dvs., întrebați despre întreținerea de rutină pe care ar trebui să o efectuați pentru ca noile dvs. sisteme să funcționeze în condiții excelente. Având în vedere acest lucru, începeți căutarea echipamentului potrivit pentru laboratorul dumneavoastră stomatologic.

Căutați aparatură pentru laborator tehnică dentară