XTCERA

Afișez toate cele 4 rezultate

Masina de Frezare XTCERA X-Mill 220

108.359,00 lei
Mașina de frezare dentară X-220 cu patru axe, design integrat, face posibilă simplificarea chiar și celei mai complexe lucrări în laboratorul de tehnică dentară. Prelucrare uscată, cu un sistem de control special dezvoltat, poate fi utilizat cu platforma de operare a protezelor digitale X-soform. Modalitatea de proiectare a șinelor de ghidare și a altor componente reduce problemele de întreținere profesională a echipamentului. Prelucrare de mare viteză și înaltă precizie. Timpii medii de prelucrare sunt: wax 3-4min / bucată, zirconiu 8-10min / buc.

Masina de Frezare XTCERA X-Mill 300

127.560,00 lei
Mașina de frezare dentară X 300 cu patru axe, design integrat, face posibilă simplificarea chiar și celei mai complexe lucrări în laboratorul de tehnică dentară. Prelucrare uscată sau umedă, cu un sistem de control special dezvoltat, poate fi utilizat cu platforma de operare a protezelor digitale X-soform. Modalitatea de proiectare a șinelor de ghidare și a altor componente reduce problemele de întreținere profesională a echipamentului. Prelucrare de mare viteză și înaltă precizie. Timpii medii de prelucrare sunt: wax 3-4 min / bucată, zirconiu 8-10 min / buc, sticlă ceramică aprox. 15 min / buc.

Masina de Frezare XTCERA X-Mill 500

195.500,00 lei
Mașina de frezare dentară X 500 cu cinci axe, design integrat, face posibilă simplificarea chiar și celei mai complexe lucrări în laboratorul de tehnică dentară. Prelucrare uscată, cu un sistem de control special dezvoltat, poate fi utilizat cu platforma de operare a protezelor digitale X-soform. Modalitatea de proiectare a șinelor de ghidare și a altor componente reduce problemele de întreținere profesională a echipamentului. Prelucrare de mare viteză și înaltă precizie. Timpii medii de prelucrare sunt: wax 3-4 min / bucată, zirconiu 8-10 min / buc.

Masina de Frezare XTCERA X-Mill 600

412.250,00 lei
Mașina de frezare dentară umedă X 600 în 5 axe face posibilă simplificarea chiar și celei mai complexe lucrări în laboratorul de tehnică dentară.
  • Calitate înaltă, dimensiune mică, funcție completă
  • Precizie ridicată și manevrabilitate de mare viteză
  • Selectarea diversității, poate prelucra coroane dentare, punți dentare, bonturi, cleme cu tijă, punți de implant, brackets
  • Ecran tactil inteligent, procesare cu un singur buton
CAM Software Hyperdent (full option) - INCLUS