Dezinfectanti profesionali pentru instrumentar, unituri stomatologice și pentru suprafețe

Șervețelele de curățare dezinfectante sunt pre-saturate cu dezinfectant. Sunt ușor de utilizat și pot economisi timp. De obicei sunt vândute în recipiente sau ambalaje. Spre deosebire de spray-urile dezinfectante, șervețele de curățare dezinfectante sunt șervețele de suprafață care nu vor satura aerul cu substanțe chimice. Produsele chimice evaporate pot fi iritante pentru cei cu probleme respiratorii. Fiecare marcă are un timp de eliminare înscris pe ambalajul său pentru diferite tipuri de virusuri și bacterii. Zonele dezinfectate trebuie să rămână umede pentru ca timpul indicat să fie eficient și să asigure dezinfectarea corespunzătoare.

Companiile care produc șervețele de curățare pentru dezinfectanți includ produsele BMS Dental Cleanmed comercializate de PC Dental.

Afișez toate cele 5 rezultate

Alcool izopropilic

35,00 lei
Alcool izopropilic este un solvent organic, care poate fi utilizat ca lichid antiseptic și pentru curățarea suprafețelor și are, deasemenea,

Dezinfectant Instrumente Dentare BMS CLEANMED Instruments

79,90 lei249,00 lei
Soluție dezinfectantă pentru instrumente extrem de sensibile, precum instrumente de tratare a canalelor radiculare, freze și articole endodontice și alte instrumente.

Servetele dezinfectante BMS DENTAL CLEANMED Wipes

58,00 lei
Pachet de 200 șervețele dezinfectante special concepute pentru a fi utilizate în mediul medical și dentar. Eficiența lor este testată pe un spectru larg de organisme Dispenserul conține șervețele în pungi sigilate.

Solutie curatare BMS DENTAL CLEANMED Suction

69,90 lei189,90 lei
Soluție folosită pentru curățarea, dezinfectarea și întreținerea zilnică a sistemelor de aspirator dentar. Poate fi utilizat pe sisteme de aspirare linie umedă și linie uscată.

Zeta 3 Soft 750ml Zhermack

45,00 lei
Zeta 3 Soft 750ml Zhermack – Special conceput pentru dezinfectarea și curățarea rapidă a suprafețelor dispozitivelor medicale (piese de mână,