Materiale tehnica dentara

Un laborator de tehnica dentara reprezinta o garantie a lucrului bine facut. Pentru a fi performante, acestea au nevoie de echipamente moderne , tehnologii de ultima generatie si de consumabile de calitate. Astfel, lucrarile dentare rezultate se ridica la cele mai inalte standarde. Pentru ca si dumneavoastra sa beneficiati de asa ceva, oferim in cel mai scurt timp echipamente de laborator si consumabile pentru laboratoarele de tehnica dentara.

Existenta laboratorului stomatologic in cadrul clinicii va reduce timpul de asteptare al pacientului si permite ajustarea pe loc a lucrarilor. Laboratoarele de tehnica dentara permit oferirea unor servicii rapide pentru repararea protezelor si pentru inlocuirea anumitor lucrari dentare.

Cu ajutorul unui laborator de tehnica dentara bine dotat si modern, clinicile vor atrage un numar mai mare de pacienti. Acestia vor aprecia rapiditatea si eficienta cu care sunt tratati.

Pentru aceasta va oferim o gama vasta de produse special concepute pentru buna functionare a laboratoarelor de tehnica dentara, acoperind toate domeniile de activitate.

Afișez 1–12 din 44 de rezultate

Dezinfectant Instrumente Dentare BMS CLEANMED Instruments

79,90 lei249,00 lei
Soluție dezinfectantă pentru instrumente extrem de sensibile, precum instrumente de tratare a canalelor radiculare, freze și articole endodontice și alte instrumente.

Discuri Ceara LEONGY

40,00 lei
Discuri Ceara XTCERA X-WAX Discuri Ceara XTCERA X-WAX Discuri Ceara Leongy – Cel mai bun la raportul preț calitate. Producătorul

Discuri PMMA Bilayer Implant LEONGY

180,00 lei220,00 lei
Discuri PMMA Bilayer Implant LEONGY Discul CAD CAM  PMMA Precolorat LEONGY este utilizat pentru coroane și punți dentare temporare. Disc

Discuri PMMA Bilayer Proteza LEONGY

180,00 lei220,00 lei
Discuri PMMA Bilayer Proteza LEONGY Discul CAD CAM  PMMA Precolorat LEONGY este utilizat pentru coroane și punți dentare temporare. Disc

Discuri PMMA Flexibile LEONGY

180,00 lei
Discruri CAD CAM – PMMA Flexibile LEONGY Discul CAD CAM PMMA Flexibil LEONGY este utilizat pentru realizarea protezelor mobile flexibile.

Discuri PMMA Multilayer LEONGY

148,00 lei
Discuri – PMMA – Multilayer LEONGY Discul CAD CAM  PMMA Multilayer LEONGY este utilizat pentru coroane și punți dentare temporare.

Discuri Zirconiu HT XTCERA

238,00 lei458,00 lei
Discurile zirconiu CAD CAM HT XTCERA sunt netoxice și non-radioactive, cu proprietăți biologice excelente. Culoarea dinților este conformă cu dinții

Discuri Zirconiu SHT Multi-Layer XTCERA

468,00 lei568,00 lei
Discuri Zirconiu SHT Multi-Layer XTCERA Discuri Zirconiu SHT Multi-layer XTCERA. Cel mai bun la raportul preț calitate. Producătorul are o

Discuri Zirconiu SHT Precolorate XTCERA

288,00 lei559,00 lei
Discurile de zirconiu CAD CAM SHT XTCERA precolorate sunt netoxice și non-radioactive, cu proprietăți biologice excelente. Culoarea dinților este conformă cu dinții reali, cu o permeabilitate și o estetică bună. Duritate ridicată și rezistență excelentă la uzură. Semifabricatul de zirconiu precolorat XTCERA este materia primă cu o proprietate excelentă pentru confecționarea coroanelor.

EXOCAD

21.896,00 lei
Exocad este cel mai avansat software CAD / CAM complet pentru aplicații dentare, vizat pe piața OEM.

Freze CAD CAM ceara Up3D seria P5

98,00 lei
Freze CAD CAM ceară Up3D seria P5 Freze  pentru ceară compatibile cu mașină de frezat Up3D seria P5. 0.6 mm –