CAD / CAM: Găsește masini de frezat potrivite pentru laboratorul tău stomatologic

Multe laboratoare de tehnică dentară analizează tehnologia CAD / CAM. Tehnicienii dentari încearcă să-și dea seama cum să abordeze viitorul digital. Alegerea unei mașini de frezat potrivite pentru laboratorul dentar joacă un rol crucial. Nu orice mașină de frezat este potrivită pentru fiecare laborator. Fiecare cerință necesită o soluție adecvată. Aflați aici ce opțiuni oferă portofoliul PC Dental.

Digitalizarea cere soluții individuale

În era digitalizării, soluțiile bazate pe procese concepute pentru a satisface nevoile și cerințele individuale ale laboratorului sunt din ce în ce mai importante. Laboratorul tău de tehnică dentară necesită un portofoliu CAD / CAM complet care să cuprindă materiale, echipamente de frezare și servicii conexe, în care toate componentele procesului de fabricație digitală sunt coordonate optim între ele.

Restaurări extrem de estetice produse cu ajutorul unui proces digital

PC Dental a introdus în portofoliu un număr considerabil de mașini de frezare uscată și umedă, în 4 sau 5 axe. Aceste unități combină cerințele tehnologiei dentare moderne cu materiale inovatoare și procese coordonate. Portofoliul oferă o mașină de frezare adecvată pentru fiecare grup țintă. Mai jos vă prezentăm în detaliu toate unitățile.

O soluție adecvată pentru fiecare cerință

Aceste mașini de frezat recent dezvoltate îndeplinesc cerințele tehnicienilor dentari pentru soluții de sistem care răspund nevoilor specifice ale laboratorului lor. Aceste unități de frezare le oferă utilizatorilor acces facil la procese de fabricație eficiente și la calitatea producției industriale.

Formați-vă viitorul stomatologic: PC Dental este partenerul dvs. digital competent care sprijină tehnicienii și medicii stomatologi de-a lungul întregului lanț al procesului digital. Noi punem accentul pe furnizarea de proceduri simple și inteligibile.

Afișez toate cele 6 rezultate

Mașina de Frezare UP3D UpMill P4.2

121.000,00 lei
Mașina de Frezare Up3D UpMill P4.2, este o mașină de frezat în 4 axe, în mediu uscat, de mare precizie, produsă

Masina de Frezare Up3D UpMill P5.3

111.500,00 lei
Masina de Frezare Up3D UpMill P5.3, este o mașină de frezat in 5 axe, produsă de Up3D, în mediu uscat, de

Masina de Frezare XTCERA X-Mill 220

108.359,00 lei
Mașina de frezare dentară X-220 cu patru axe, design integrat, face posibilă simplificarea chiar și celei mai complexe lucrări în laboratorul de tehnică dentară. Prelucrare uscată, cu un sistem de control special dezvoltat, poate fi utilizat cu platforma de operare a protezelor digitale X-soform. Modalitatea de proiectare a șinelor de ghidare și a altor componente reduce problemele de întreținere profesională a echipamentului. Prelucrare de mare viteză și înaltă precizie. Timpii medii de prelucrare sunt: wax 3-4min / bucată, zirconiu 8-10min / buc.

Masina de Frezare XTCERA X-Mill 300

127.560,00 lei
Mașina de frezare dentară X 300 cu patru axe, design integrat, face posibilă simplificarea chiar și celei mai complexe lucrări în laboratorul de tehnică dentară. Prelucrare uscată sau umedă, cu un sistem de control special dezvoltat, poate fi utilizat cu platforma de operare a protezelor digitale X-soform. Modalitatea de proiectare a șinelor de ghidare și a altor componente reduce problemele de întreținere profesională a echipamentului. Prelucrare de mare viteză și înaltă precizie. Timpii medii de prelucrare sunt: wax 3-4 min / bucată, zirconiu 8-10 min / buc, sticlă ceramică aprox. 15 min / buc.

Masina de Frezare XTCERA X-Mill 500

195.500,00 lei
Mașina de frezare dentară X 500 cu cinci axe, design integrat, face posibilă simplificarea chiar și celei mai complexe lucrări în laboratorul de tehnică dentară. Prelucrare uscată, cu un sistem de control special dezvoltat, poate fi utilizat cu platforma de operare a protezelor digitale X-soform. Modalitatea de proiectare a șinelor de ghidare și a altor componente reduce problemele de întreținere profesională a echipamentului. Prelucrare de mare viteză și înaltă precizie. Timpii medii de prelucrare sunt: wax 3-4 min / bucată, zirconiu 8-10 min / buc.

Masina de Frezare XTCERA X-Mill 600

412.250,00 lei
Mașina de frezare dentară umedă X 600 în 5 axe face posibilă simplificarea chiar și celei mai complexe lucrări în laboratorul de tehnică dentară.
  • Calitate înaltă, dimensiune mică, funcție completă
  • Precizie ridicată și manevrabilitate de mare viteză
  • Selectarea diversității, poate prelucra coroane dentare, punți dentare, bonturi, cleme cu tijă, punți de implant, brackets
  • Ecran tactil inteligent, procesare cu un singur buton
CAM Software Hyperdent (full option) - INCLUS