Scannere tehnica dentara
Scannere digitale de amprente pentru laboratoarele de tehnică dentară

Până acum, dacă un laborator primea o amprentă fizică sau analogică de la medicul stomatolog, trebuia să creeze mai întâi un model de gips al amprentei analogice, dacă se dorea proiectarea restaurării folosind CAD / CAM.

Pe lângă procesul care consumă timp, se adaugă încă o altă variabilă fluxului de lucru atât în ​​ceea ce privește precizia, cât și predictibilitatea.

Actualele scannere de laborator elimină acest pas și posibila sursă de eroare din fluxul de lucru.

Scannerele comercializate de PC Dental sunt dotate cu tehnologie multi-linie. Tehnologia multi-line utilizează mai multe linii de scanare într-o singură fotografie. O tehnologie inovatoare care îmbunătățește semnificativ captarea cavităților și a amprentelor dentare.

Acum, combinând tehnologia multi-linie cu noile scannere, puteți scana amprentele analogice mai exact ca niciodată.

Pe scurt, laboratorul dvs. nu mai trebuie să toarne și să creeze un model de gips din amprenta pe care o primiți de la un dentist. Puteți, în schimb, să scanați direct amprenta analogică, colțurile, crăpăturile și orice altceva, și să începeți să proiectați în câteva minute după ce ați primit cazul.

Scanarea amprentelor dentare salvează mai mulți pași în fluxul de lucru și vă permite să mergeți direct la proiectarea sau alternativ, tipărirea modelelor 3D rentabile derivate din amprenta analogică – dacă este nevoie de un model de lucru fizic.

Odată cu apariția acestui tip de scanner tehnică dentară, amprentele din gips pot deveni curând o relicvă a trecutului.

Scanarea de amprente este realitatea de astăzi și viitorul. Nu așteptăm întărirea gipsului, nu există inexactități în turnare și reducem costurile. Fiecare laborator ar trebui să investească în această tehnologie“, spune Dan Zatvornitchi, Tehnician dentar în Laboratorul de Tehnică Dentară Stomalux.

Noua tehnologie este disponibilă în magazinul online PC Dental.

Afișez toate cele 5 rezultate

EXOCAD

21.896,00 lei
Exocad este cel mai avansat software CAD / CAM complet pentru aplicații dentare, vizat pe piața OEM.

Scanner laborator tehnică dentara Up3D Up300E

25.580,00 lei
Scanner laborator tehnică dentara Up3D Up300E – este un scanner produs de Up3D pentru laboratorul de tehnică dentară, cu calibrare

Scanner laborator tehnica dentara Up3D Up400

32.450,00 lei
Scanner laborator tehnica dentara Up3D Up400, produs de UP3D. Un scanner de laborator de mare viteză, eficiență și acuratețe crescută pentru

Scanner laborator tehnica dentara Up3D Up560

43.800,00 lei
Scanner laborator tehnica dentara Up3D Up560 Scannerul pentru Laboratoare de Tehnica Dentara Up560, produs de UP3D. Este modelul modernizat al

UP3D UPCAD

14.900,00 lei
  • Creat prin cercetare și dezvoltare proprie de compania Up3D
  • Folosit special pentru software de design dentar 3D
  • Cel mai simplu și rapid software de design dentar
  • Software obligatoriu de proiectare dentară pentru un tehnician dentar