Sistemul IB-T (Internal Bone Level – Tappered)

Sistemul de Implanturi IB-T propune o soluție flexibilă ce acoperă o gamă variată de indicații și obiective estetice. Acesta se prezintă sub forma unui implant de tip submers, caracterizat de o conexiune internă hexagonală cu o înclinație de 11˚.

Datorită designului său cu corp conic, acest implant conferă o stabilitate primară excepțională, fiind susceptibil de aplicare într-o plajă diversificată de contexte datorită varietății de diametre, lungimi și posibilități de a se integra cu diverse soluții protetice.

Avantajele sistemului IB-T
  • Platform Switching – reduce riscul infiltrării cu celule inflamatorii, contribuie la conservarea osului marginal și a țesutului moale.
  • Hybrid Double Thread – spiră dublă hibridă permite o înserare mai rapidă indiferent de tipul de os. Reduce presiunea la care este supus acesta.
  • Tapered Body – forma conică a implantului GDiFF asigură o stabilitate primară excelență și distribuie presiunea spre apexul implantului.
  • 3 Blade Cutting Edge – cele 3 lame apicale ale implantului permit o înserare minim invazivă iar vârful rotunjit reduce riscul de perforare.
  • Morse Tapered Hex Connection – conexiunea de 11° reduce micromișcările între bont și implant și asigură efectul anti-rotațional al bontului protetic.
  • S.L.A Surface Treatment – cea mai studiată tehnologie de prelucrare a suprafeței implantului.

Sistemul IB-mini (Internal Bone Level – Tappered)

Implantul IB-mini a fost conceput pentru a aborda cazurile de înlocuire a unui singur dinte anterior, unde spațiul pentru implantul dentar este extrem de limitat. Această soluție permite obținerea unei stabilități inițiale excelente și conservarea osului în mod optim.

Avantajele sistemului IB-mini

Platform Switching: reduce riscul infiltrării celulelor inflamatorii, contribuie semnificativ la conservarea marginilor osoase și la aderența țesuturilor moi.

Hybrid Double Thread: permite inserția mai ușoară și rapidă a implantului în diverse condiții osoase. Reduce presiunea la care osul este supus în timpul inserției.

3 Blade Cutting Edge: funcția de autofiletare permite inserția lină cu distrugere minimă a oaselor. Apexul rotunjit al implantului reduce riscul de perforare a oaselor.

Morse Tapered Hex Connection: oferă stabilitate împotriva rotirii și permite indexarea confortabilă a bontului. Distribuie încărcătura pe implant în mod uniform și ajută la reducerea micromișcărilor.

S.L.A Surface Treatment: sablare cu nisip, granulație mare, acid etravat. Tehnologie de suprafață dovedită, cu numeroase cercetări

Compact dar solid: potrivit pentru spațiile interdentare înguste, cum ar fi incizivii laterali maxilari sau incisivii mandibulari.

IB-mini (1)

Instrumentar (16)

Truse (8)

GDiFF Implant (47)

IB-T (7)