Implantul IB-mini a fost conceput pentru a aborda cazurile de înlocuire a unui singur dinte anterior, unde spațiul pentru implantul dentar este extrem de limitat. Această soluție permite obținerea unei stabilități inițiale excelente și conservarea osului în mod optim.

Avantajele sistemului

Platform Switching: reduce riscul infiltrării celulelor inflamatorii, contribuie semnificativ la conservarea marginilor osoase și la aderența țesuturilor moi.

Hybrid Double Thread: permite inserția mai ușoară și rapidă a implantului în diverse condiții osoase. Reduce presiunea la care osul este supus în timpul inserției.

Tapered Body: forma conică a implantului GDiFF asigură o stabilitate primară excelență și distribuie presiunea spre apexul implantului.

3 Blade Cutting Edge: funcția de autofiletare permite inserția lină cu distrugere minimă a oaselor. Apexul rotunjit al implantului reduce riscul de perforare a oaselor.

Compact yet solid: potrivit pentru spațiile interdentare înguste, cum ar fi incizivii laterali maxilari sau incisivii mandibulari.

Morse Tapered Hex Connection: oferă stabilitate împotriva rotirii și permite indexarea confortabilă a bontului. Distribuie încărcătura pe implant în mod uniform și ajută la reducerea micromișcărilor.

S.L.A Surface Treatment: sablare cu nisip, granulație mare, acid etravat. Tehnologie de suprafață dovedită, cu numeroase cercetări.