Materiale tehnica dentara

Un laborator de tehnica dentara reprezinta o garantie a lucrului bine facut. Pentru a fi performante, acestea au nevoie de echipamente moderne , tehnologii de ultima generatie si de consumabile de calitate. Astfel, lucrarile dentare rezultate se ridica la cele mai inalte standarde. Pentru ca si dumneavoastra sa beneficiati de asa ceva, oferim in cel mai scurt timp echipamente de laborator si consumabile pentru laboratoarele de tehnica dentara.

Existenta laboratorului stomatologic in cadrul clinicii va reduce timpul de asteptare al pacientului si permite ajustarea pe loc a lucrarilor. Laboratoarele de tehnica dentara permit oferirea unor servicii rapide pentru repararea protezelor si pentru inlocuirea anumitor lucrari dentare.

Cu ajutorul unui laborator de tehnica dentara bine dotat si modern, clinicile vor atrage un numar mai mare de pacienti. Acestia vor aprecia rapiditatea si eficienta cu care sunt tratati.

Pentru aceasta va oferim o gama vasta de produse special concepute pentru buna functionare a laboratoarelor de tehnica dentara, acoperind toate domeniile de activitate.

Aparatură tehnică dentară (12)

Discuri (20)

Freze CAD CAM (9)

CAD/CAM (27)