Materiale tehnică dentară

Un laborator de tehnică dentară reprezintă o garanție a lucrului bine făcut. Pentru a fi performante, acestea au nevoie de echipamente moderne , tehnologii de ultimă generație și de consumabile de calitate. Astfel, lucrările dentare rezultate se ridică la cele mai înalte standarde. Pentru ca și dumneavoastră să beneficiați de așa ceva, oferim în cel mai scurt timp echipamente de laborator și consumabile pentru laboratoarele de tehnică dentară.

Existența laboratorului stomatologic în cadrul clinicii va reduce timpul de așteptare al pacientului și va permite ajustarea pe loc a lucrărilor. Laboratoarele de tehnică dentară permit oferirea unor servicii rapide pentru repararea protezelor și pentru înlocuirea anumitor lucrări dentare.

Cu ajutorul unui laborator de tehnică dentară modern și bine dotat, clinicile vor atrage un număr mai mare de pacienți. Aceștia vor aprecia rapiditatea și eficiența cu care sunt tratați.

Pentru aceasta, vă oferim o gamă vastă de produse special concepute pentru buna funcționare a laboratoarelor de tehnică dentară, acoperind toate domeniile de activitate.

Aparatură tehnică dentară (12)

Discuri (23)

Freze CAD CAM (9)

CAD/CAM (30)