10% Discount – Reducerea este disponibilă doar pentru comenzile online!

Discurile CAD CAM reprezintă adevărata forță din spatele progreselor din stomatologia digitală. Ele reprezintă o revoluție în ceea ce privește selecția materialelor, atât pentru restaurările dentare, cât și pentru activitatea de laborator.
Blocurile sau Discurile CAD CAM sunt utilizate împreună cu o mașină de frezat dentară. Astfel, pentru a produce restaurări finale sau temporare sau o gamă de piese utilizate în aceste restaurări.
Protezele proiectate și frezate digital asigură potriviri de înaltă precizie, estetică de calitate și durabilitate, în același timp oferind avantajele timpilor de producție scurtați și a costurilor mai mici în comparație cu restaurările tradiționale pe bază de metal.

Există o varietate de materiale disponibile pentru sistemele CAD / CAM. Inclusiv zirconiu, silicați de litiu, ceramică, rășini, ceară și multe altele. Atunci când selectați un disc CAD / CAM, este important să vă asigurați că este potrivit pentru indicația de restaurare dorită. Unele materiale necesită protocoale de ardere specializate într-un cuptor dentar. Altele necesită proceduri specifice de lustruire, astfel încât este esențial să vă asigurați că aveți echipamentul și consumabilele necesare pentru a utiliza materialul pe care îl alegeți.

Afișez 1–12 din 23 de rezultate