Consumabile chirurgie dentara

PCDental va pune la dispozitie Consumabile chirurgie dentara la o calitate superioara si preturi irezistibile.

Cumpara online consumabile chirurgie dentara de la PCDental la o calitate superioara. Produse puse la dispozitia dumneavoastra: Ace atraumatice luni, Ace atraumatice scurte, Campuri sterile, Gel anestezie locala, Ochelari cu lupa super scope.

Produsele si consumabilele pentru cabinete stomatologice asigura un plus de confort. Cabinetele stomatologice trebuie dotate cu o serie de consumabile stomatologice de inalta calitate. Este indicat ca toate procedurile dentare sa fie desfasurate in conditiide igiene sanitara exceptionala. Astfel incat aceste cabinete stomatologice dotate cu aparatura noua si consumabile medicale eficiente vor asigura confortul optim al pacientilor.

Amenajati-va cabinetul cat mai frumos din punct de vedere estetic. Un design atragator si o ambianta primitoare va conferi incredere pacientilor. In acest fel veti reusi sa atenuati frica de stomatolog. Cei care ajung la cabinetul stomatologic isi doresc sa primeasca servicii ireprosabile.

Ei admira felul in care acesta este amenajat si isi dau seama cand se folosesc consumabile stomatologice de calitate. Igiena este cea care ii preocupa cel mai mult.

Afișez toate cele 6 rezultate

Ace atraumatice L-Ject

26,00 lei
Ace atraumatice care sunt indicate în administrarea anestezicului local. Acele atraumatice sunt extrem de elastice și subțiri și sunt îmbrăcate

Campuri sterile

4,80 lei5,80 lei
Campuri sterile – De unica folosinta – Pentru protectia blocului operator     Vezi si alte produse din categoria Protectie

Manusi chirurgicale sterile pudrate

4,50 lei
Manusi chirurgicale sterile pudrate Asigura o combinatie optima de protectie si sensibilitate tactila. Latex anatomic, care asigura un confort excelent.

Perfuzor implantologie

33,00 lei
Perfuzor implantologie – Sistem de irigare de unică folosință compatibil fiziodispenser cu reglare debit. Irigarea perfectă a zonei chirurgicale în timpul frezării .

Set departator bucal

Utilizator de aplicații. Util în chirurgia orală, ortodonție, fotografii. Setul conține 10 bucăți.