Soluțiile potrivite pentru practica dvs. unică

P&C Dental lucrează cu un grup divers de parteneri producători pentru a vă conecta la echipamentele și soluțiile tehnologice potrivite pentru practica dvs. unică. Colaborarea noastră cu producători internaționali conduși de o istorie lungă de inovație, permite fiecărei practici să ofere o experiență cât mai bună pentru pacienți, îmbunătățind în același timp eficiențele care permit creșterea practicii. Fiecare practică poate beneficia de inovații în echipamente și tehnologie. Printre numeroasele beneficii pe care le aduce noua tehnologie sunt diagnosticul îmbunătățit, fluxurile de lucru optimizate, echilibrul sporit și pacienții mai mulțumiți.

Produsele de imagistică digitală – atât extraorale cât și intraorale – au un impact imediat asupra diagnosticării și calității imaginii. Dincolo de imprimări digitale și restaurări, tehnologia CAD/CAM vă permite să luați în considerare implantologia și cazuri ortodontice. Și echipamentele de operație de ultimă generație permit fluxuri de lucru și eficiență mai ușoare. Nu este doar prin echipament și tehnologie. P&C Dental oferă de asemenea, soluții software de gestionare a practicilor care îți mențin practicarea eficientă a serviciilor.

Partenerii noștri de încredere

Cu o listă de producători de vârf care crește în fiecare zi, avem tot ce ai nevoie pentru a-ți echipa întreaga practică. Abordarea noastră inovatoare în domeniul stomatologiei se reflectă în căutarea noastră neobișnuită de noi echipamente și linii tehnologice de care poti beneficia. Partenerii noștri de furnizori de top din industrie includ:

Dentsply Sirona | 3M | MANI | ASIGA | BMS Dental | Up3D | Roland

Încrederea în tehnologie: un alt beneficiu al colaborării cu P&C Dental.