Simți și tu o diferență reală din momentul în care, te-ai decis să alegi sistemul de implanturi GDiFF? 

Fie că ești pacient și ai ales această soluție avansată pentru tine, fie că ești medic stomatolog și ai integrat acest sistem revoluționar în practica ta, sau poate ești tehnician dentar și te bucuri de eficiența și simplitatea pe care ți-o oferă în realizarea lucrărilor protetice, sistemul GDiFF a fost conceput să îmbunătățească experiența tuturor.

 

GDiFF este brand-ul produs de ACH Medical ce are grijă de sănătatea fizică, psihică și estetică a pacienților, simplificând  procesul de restaurare a capacității masticatorii în condiții minim invazive și în cele mai bune condiții financiare pe termen scurt, mediu și lung.

Încă de la înființarea sa în 2008, toată echipa de cercetare, împreună cu cei mai buni tehnologi și medici stomatologi, au studiat implanturile dentare de top, protocoalele chirurgicale și rezultatele obținute, reușind să producă unul dintre cele mai bune sisteme de implanturi.

Acest sistem de implanturi GDiFF oferă pacientului și medicului stomatolog posibilitatea inserării și protezării în cele mai facile, sigure și naturale condiții, cu rezultate apropiate de perfecțiune.

 Prin preocuparea, analiza și perfecționarea continuă, coroborat cu ultimele studii și tehnologii din diverse domenii, sistemul de implanturi GDiFF pune la dispoziția medicului stomatolog, probabil, unul din cele mai bune sisteme de implanturi din lume.