MedPark, lider în regenerarea medicală, a realizat o performanță remarcabilă fiind prima în Coreea și Asia care a finalizat cu succes etapele clinice și de comercializare, obținând certificări globale.

Între 2010 și 2015, MedPark a fost fondată, exportând produse în valoare de 1 milion de dolari și finalizând construcția companiei. În perioada 2017-2018, a devenit societate pe acțiuni (MedPark Co., Ltd.), distinsă cu Premiul Ministerului pentru Întreprinderi Mici și Startup-uri, și a finalizat a doua fabrică cu suport financiar de 500 de milioane de woni din Busan.

În 2019, a fost desemnată campioană ascunsă, a furnizat produse liderului mondial în implanturi și a câștigat Premiul pentru Inovație Regulatorie în Afacerile Mici și Mijlocii din Coreea.

În 2020, MedPark a obținut prima certificare europeană CE simultan pentru Xenograft (bovin, porcin) și membrana de colagen, a aplicat primul brevet global IP S1 și a obținut permisiunea MFDS pentru grafturi osoase în uz medical.

Anul 2021 a adus marcarea CE europeană pentru S1 și selecția ca „K-Unicorn”. Compania s-a extins global, consolidând peste 200 de rețele de distribuție și colaborând cu producătorii globali de implanturi.