Cursuri

18 FEBRUARIE 2022, PIATRA NEAMȚ. Protetica și inserarea implanturilor în chirurgia dentară

18 FEBRUARIE 2022, HOTEL CEAHLĂU, PIATRA NEAMȚ

Descriere:

Dispensarizarea pacientului, controlul câmpului protetic, transferul lucrării protetice în laboratorul de tehnică dentară sau recunoașterea erorilor de amprentare sunt adesea subiecte tabú. În cursul intitulat Protetica și implantologia în chirurgia dentară ne propunem să abordăm atât pașii chirurgicali în inserarea unui implant dentar dar și etapele protetice relevante.

Care este tehnica chirurgicală și protoculul de insertie a unui implant? Cum se alege corect implantul dentar pentru situaţia clinică dată? Ce ar trebui să regăsim la un implant pentru a-l considera potrivit în clinica noastră? Care sunt factorii de risc în tratamentul cu implant dentar? Despre toate aceste teme vom discuta într-un amplu curs organizat în Piatra Neamţ.

Cursul chirurgical va fi susţinut de dr. Cristea Alexandru, cu experienţă de ani de zile în inserarea și protezarea implanturilor dentare, având deasemenea un portofoliu larg în ceea ce privește tipurile de implanturi utilizate, cunoscând astfel caracteristici ale acestora, beneficii dar și avantaje.

Deasemenea Roxana Cuzub, tehnician dentar cu experienţă și utilizator al materialului revoluţionar Graphenano va susţine o prezentare publică despre lucrările realizate din graphen.

Versatilitatea remarcabilă a materialului Graphenano poate face posibilă construirea unei game largi de lucrări protetice cu ajutorul acestui produs. Dezvoltat în Spania și cu o prezenţă remarcabilă în diverse ţări din Europa, diverși pacienţi se bucură prin lucrările lor protetice de „next level” în stomatologia modernă cu ajutorul graphenanului.

Structură curs:

1. Dr. Cristea Alexandru

-Tehnica chirurgicală și protocolul de inserție

-Cazuri clinice

-Evaluarea factorilor de risc în tratamentul implanto-protetic

 

2. Prezentare PC Dental România

-Caracteristici. Avantaje. Beneficii ale sistemului de implanturi GDIFF

-Prezentare trusă chirurgicală

 

3. Dr.Cristea Alexandru

-Tehnica de amprentare la nivel de implant și bont

-Tehnica de amprentare lingură deschisă/lingură inchisă

-Conformare profil gingival zona frontală/laterală

-Lucrări cimentate sau înșurubate

-Încărcare imediată vs. încărcare tardivă

-Protezarea zonei estetice

-Protezarea edentației totale

 

4. TD. Roxana Cuzub

-Tipuri de lucrări

-Graphenano, noul material revoluționar pentru lucrările tale protetice

 

5. Dr. Cristea Alexandru

-Sesiune de Hands-On cu echipa PC Dental România: inserare de implant dentar în suport osos animal cu ajutorul trusei chirurgicale

Taxă de participare este de 500 RON.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *