Fondată în mai 2000, Runyes Medical Instrument Co., Ltd. este o întreprindere high-tech specializată în dezvoltarea și producția de dispozitive medicale, cu accent pe echipamentele medicale dentare necesare tratamentului oral modern. Compania a fost pionieră în înființarea unui parc industrial dentar internațional, având digitalizarea orală ca nucleu și interconectarea industriei dentare, culturii orale și medicinei orale.

Orientată spre cercetare și dezvoltare științifică și tehnologică, compania a înființat Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Dispozitivelor Medicale din Zhejiang, supervizând sau participând la elaborarea a peste 30 de standarde industriale pentru dispozitivele medicale orale.

Runyes Medical Instrument Co., Ltd. a obținut titlul de stație post-doctorală în provincia Zhejiang, orașul Ningbo, a fost recunoscută ca una dintre cele o sută de întreprinderi industriale de bază și a primit titluri precum "Proiectul 810" și "Marcă Faimoasă din Zhejiang", "Întreprindere de Demonstrare a Brevetelor din Ningbo", "Mică Gigantă" specializată și alte distincții.