SigmaGraft Biomaterials se situează printre liderii globali în producția de biomateriale utilizate în intervenții chirurgicale dentare și ortopedice, având ca scop regenerarea oaselor și țesuturilor. Impulsionați de pasiunea de a contribui la bunăstarea pacienților, compania se dedică cercetării și dezvoltării de biomateriale de cea mai înaltă calitate.

Cu operațiuni desfășurate în peste 60 de țări și sediul în California, SUA, SigmaGraft colaborează cu clinicieni și cercetători de prestigiu pentru a inova produsele și a aduna experiență clinică. Portofoliul global include produse pentru regenerarea oaselor și membrane pentru regenerarea țesuturilor.

Misiunea SigmaGraft este de a utiliza tehnologia biomedicală pentru a îmbunătăți viețile. Compania se angajează să ofere clienților produse biomateriale de cea mai înaltă calitate, respectând reglementările și menținând controlul asupra furnizorilor.

Prin investiții semnificative în cercetare și dezvoltare și colaborări strânse cu universități de top, SigmaGraft contribuie la inovații în industrie. Publicațiile companiei în reviste de renume subliniază angajamentul față de progresul științific. Interesul pentru cercetările SigmaGraft poate fi explorat vizitând pagina de Publicații.