1. Alegerea/căutarea produselor

2. Înregistrarea/autentificarea clientului

3. Comanda produselor

4. Recepția și plata produselor

1. Alegerea/căutarea produselor

Pentru a cauta un produs din oferta online a pcdental.ro nu trebuie neaparat sa va inregistrati. Puteti naviga pe pagina noastra de Internet fara restrictii pentru a vedea categoriile/subcategoriile, promotiile, ori cele mai vandute produse, etc. Numarul total de produse existente dintr-o categorie se poate vedea in partea din stanga sus a categoriei („Afisez toate cele X rezultate„). Pe o pagina se pot vizualiza 10 produse din categoria aleasa, iar restul produselor din aceeasi categorie printr-un click pe urmatoarea pagina in partea stanga-jos!

Daca cunoasteti denumirea sau codul produsului, introduceti in caseta de cautare (sus in centru) astfel puteti gasi mai repede ceea ce cautati.

Puteti aranja ordinea aparitiei produselor pe pagina dupa popularitate, pret, recenzii sau noutate, facand un click pe „Sortare implicită” (stanga sus).

2. Înregistrarea/autentificarea clientului

Pentru a putea comanda produse online trebuie mai intai sa va creati un cont pe situl nostru („Înregistrare). Adresa dumneavoastra de e-mail este utilizata pentru autentificare. Nu pot utiliza doi utilizatori aceeasi adresa de mail!

Dupa deschiderea contului veti primi un mesaj automat despre crearea contului dumneavoastra. De fiecare data cand mai doriti sa faceti cumparaturi pe pcdental.ro va trebui numai sa va autentificati fara a mai completa datele de identificare.

3. Comanda produselor

Dupa autentificare puteti alege produsele pentru a le comanda. La vizualizarea unui produs veti putea observa disponibilitatea produsului: daca este afisat: pe stoc sau livrare in 3-5 zile puteti adauga imediat in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Stocul de produse se actualizeaza zilnic la ora 16.00. Exista posibilitatea ca desi la vizualizarea produsului apare mesajul pe stoc, in realitate produsul respectiv sa fie comandat sau vandut altcuiva inaintea dumneavoastra. In acest caz veti fi contactat de angajatii firmei noastre imediat telefonic sau prin mail.

In cazul in care la disponibilitate apare: livrare in 6-30 zile sau la comanda va trebui sa luati legatura cu noi telefonic sau prin mail la (relatii cu clientii: 0729 021 470comenzi@pcdental.ro) pentru a reconfirma comanda dumneavoastra!

In fereastra din dreapta sus (cos) vedeti cantitatea, denumirea produselor si valoarea comenzii dumneavoastra, putand face si eventuale modificari (stergerea unora, schimbarea cantitatilor, etc.). In valoarea finala a comenzii va aparea automat si costul transportului (25 lei brut). Daca comanda dumneavoastra va fi de peste 500 lei, transportul va fi suportat de noi.

Daca optaţi pentru ridicarea produselor de la sediul firmei, personal sau prin imputernicit, costul transportului se anuleaza.

Pentru a finaliza comanda apasati butonul plateste. Pentru a plati contravaloarea produselor comandate aveti doua optiuni: plata cu numerar la livrarea comenzii sau prin virament bancar in avans. In acest caz veti primi copia facturii fiscale scanat prin mail sau pe fax, iar comanda dumneavoastra se expediaza dupa confirmarea platii de catre banca noastra.

Dupa lansarea comenzii veti primi un mesaj de confirmare a comenzii cu toate detaliile, inclusiv datele de facturare si adresa de livrare.

4. Recepția și plata produselor

Produsele comandate online si existente pe stoc se expediaza in 1-3 zile prin firme de curierat. (Livrare). In momentul predarii coletului la firma de curierat veti mai primi un ultim mesaj cu codul de identificare a coletului (nr AWB) prin care puteti urmari localizarea coletului. Pe colet va fi trecut si numarul dumneavoastra de telefon pentru a usura contactarea dumneavoastra. de catre curier.

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, curierul va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care va incerca sa va contacteze din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata si returnata.

Daca clientul constata deteriorari ale ambalajelor trebuie sa semnaleze imediat pe foaia de transport a curierului! In cazul efectuarii platii ramburs (in numerar) curierul va incasa contravaloarea bunurilor comandate si va elibera Chitanta fiscala pentru suma preluata! Firma P & C Dental nu mai elibereaza alta chitanta sau duplicate.

Daca clientul dupa desfacerea coletului observa lipsa facturii fiscale, a Certificatului de garantie ori abateri cantitative, produse defecte, este obligat sa semnaleze acest lucru in maxim 48 de ore firmei vanzatoare pentru remediere.