P&C Dental Center este distribuitor de echipamente și dispozitive stomatologice cu sediul în Iași, începând din anul 2018.

Suntem aici pentru a-i ajuta pe profesioniștii din domeniul stomatologic și medical să rămână la curent cu evoluția tehnologiilor din industria dentară, să descopere produsele și tehnologiile potrivite pentru practica lor și să învețe cum să le utilizeze cel mai bine.

Din dragoste de viață pentru viață

Dintotdeauna preocuparea pentru calitatea vieții și sănătatea noastră și a pacienților, este unul din dezideratele cele mai importante, în toate acțiunile noastre, fapt întărit și de sloganul nostru “Din dragoste de viață pentru viață”.
Pentru îndeplinirea acestor idealuri vă punem la dispoziție o gamă largă de dezinfectanți și mijloace profesionale de a asigura prevenirea și eliminarea oricărui pericol de contaminare a pacienților, asistenților, stomatologilor și nu în ultimul rând a tehnicienilor dentari care prin pasiune pentru sănătate și frumos fac posibilă o lume mai bună cu oameni sănătoși și plăcuți.

Pentru a afla mai multe despre produsele oferite, consultați magazinul nostru online sau contactați-ne la adresa de e-mail office@pcdental.ro.

Datele companiei

Denumire: P&C DENTAL CENTER S.R.L.
CUI: RO39133525
Nr. Înreg la Reg. Com.: J22/817/2018
Adresă: Str. Lalelelor, Nr. 20D, biroul 2, Etaj 1
CP 707410 Valea Lupului, Județ Iaşi
Telefon: 0729 021 470
Email: office@pcdental.ro (informații și oferte de preț)
comenzi@pcdental.ro (comenzi)